Aiga > Tala Fou > Tala Fou a le Kamupani

Somtrue Automation Tu'uina atu Fa'ato'aga Fa'atosina Fofo mo Shandong Mingji Chemical Project

2023-11-29

Jiangsu Somtrue Automation Technology Co., Ltd. o se tagata taʻutaʻua i le pisinisi otometi, faʻasalalau ma le mitamita le faʻamaeʻaina o se galuega tele ma Shandong Mingji Chemical. O le vaseina o lana tautinoga i mea fou ma le lelei, ua mamanuina ma faʻatinoina e Somtrue se laina faʻatumu atoatoa 200L faʻatumu atoatoa mo le galuega a Shandong Mingji Chemical.


O le poloketi a Shandong Mingji Chemical e aofia ai le taulimaina o vailaʻau malolosi ma faʻavae, faʻaalia le atamai o Somtrue i le puleaina o manaʻoga faʻapitoa ma faʻapitoa. O le 200L faʻatumu atoatoa laina faʻatumu o loʻo tu o se molimau i le faʻamaoni a Somtrue i le saʻo ma le lelei i le faʻaogaina o mea tau pisinisi.


O le fofo atoatoa a Somtrue e aofia ai tekinolosi faʻaonaponei e faʻamautinoa ai le faʻaogaina ma le saogalemu o meafaitino, aemaise lava i totonu o se siosiomaga o loʻo aʻafia ai vailaʻau malolosi ma faʻavae. O le laina faʻatumu faʻaautomatika e le gata ina faʻaleleia ai le gaosiga ae faʻapipiʻi foi i tulaga maualuga o le saogalemu, e atagia ai le tautinoga a Somtrue i fofo faʻaautomatika tumau ma malupuipuia.


O le fa'amae'aina lelei o le poloketi a Shandong Mingji Chemical e fa'amalosia ai le ta'uleleia o Somtrue o se pa'aga fa'atuatuaina i le tu'uina atu o fofo fa'aautomatika e fa'atatau i mana'oga tulaga ese o pisinisi eseese. Aʻo faʻaauau pea ona tuleia e Somtrue tuaoi o mea fou, o loʻo tumau pea le kamupani i luma o le tuʻuina atu o tekinolosi faʻaonaponei e faʻamalosia ai pisinisi e olaola i se laufanua faʻavavevave.


200L fully automatic filling line

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept